-18%

PRINCE2® Foundation + Practitioner

Sertifiseringspakken inkluderer følgende:

 • Interaktivt PRINCE2 6th edition nettkurs
 • Prøveeksamener og eksamensavgift for både Foundation og Practitioner.
 • Tilgang til nettkurset i minimum 12 måneder
 • Tilgang til eksamen i 12 måneder fra oppmeldingsdato
 • Sertifiseringsgaranti: Består du ikke på første forsøk får du andre forsøk gratis
 • Tilgang til en erfaren e-coach for støtte underveis

Bestill med kort eller faktura og få automatisk tilgang i dag!

kr 13.900

Om kurset

Du gjennomfører PRINCE2 kurs og eksamen 100% online, men du får også tilgang til en erfaren e-coach som støtter deg og kan svare på dine spørsmål underveis. Med oss kan du være trygg på at du består sertifiseringstesten første gang. Du får allikvel 2 forsøk på sertifisingstesten dersom du ikke skulle bestå første gang.

Etter at du har registrert deg vil du få tilsendt brukernavn og passord til e-læringskurs og testeksamener. Når du er ferdig med kurset melder vi deg opp til eksamen, som du også gjennomfører online, når det passer deg. Du får all informasjon ved påmelding og den nødvendige støtte som trengs underveis for å bestå eksamen.

Du må ta Foundation eksamen før du kan ta Practitioner. Når du tar Practitioner eksamen vil du ha behov for PRINCE2 manualen «Ledelse av vellykkede prosjekter med PRINCE2®» (6th edition). Den er i tillegg lov å bruke under eksamen. Du vil få informasjon om hvordan du kan bestille denne. Den er ikke inkludert i kursprisen.

Det er også anbefalt at Foundation pensumet er friskt i minnet før du tar eksamen.

Innhold i kurset

Kurset gir en full innføring i PRINCE2-metodens tre deler:

 • 7 PRINCE2 prinsipper
  PRINCE2 bygger på 7 prinsipper. PRINCE2 er utformet slik at det kan brukes til alle typer prosjekter, og tar hensyn til prosjektetstørrelse, bedrift, geografi og kultur. Det er designet for å bidra til at et prosjekt skal lykkes, uten å belaste det med byråkrati. Temaene, prosessene og produktbeskrivelsene beskriver ofte hva som skal gjøres, men som regel ikke hvordan det må gjøres.
 • 7 PRINCE2 temaer
  PRINCE2 inkluderer 7 temaer. PRINCE2-temaene beskriver delene av prosjektledelsen som må tas opp kontinuerlig gjennom prosjektets livssyklus. Alle de 7 temaene skal brukes i et prosjekt, men de må tilpasses prosjektets usikkerhet, størrelse, vesen og kompleksitet eller enkelhet.
 • 7 PRINCE2 prosesser
  PRINCE2 består av 7 prosesser. PRINCE2 er en prosessbasert tilnærming til prosjektledelse. Det er 7 prosesser i PRINCE2 som gir det settet med aktiviteter som kreves for å styre, lede og levere et prosjekt på en suksessfull måte.

Sertifiseringer og eksamen

Du vil motta all informasjon knyttet til PRINCE2 eksamen etter bestilling. Du velger selv tidspunkt som passer for deg. Eksamen gjennomføres online og er tilgjengelig i 12 måneder etter kjøpsdato. 

 • Practitioner eksamen fordrer at du har bestått Foundation eksamen. Practitioner eksamen består av ulike spørsmålstyper som må besvares innenfor 2,5 timer. Du kan bruke PRINCE2 manualen som hjelpemiddel. Krav til bestått eksamen er 55% riktige svar. Eksamen kan gjennomføres online og krever internettilgang, lyd, mikrofon og web-kamera.

Vedlikehold av sertifiseringen

Practitioner-sertifiseringen må vedlikeholdes og dette kan gjøres på to måter:

Gjennom Axelos-medlemskap

Som medlem hos Axelos kan du beholde sertifiseringen din ved å vise til kontinuerlig faglig utvikling (Continuing Professional Development, CPD). Du oppnår dette ved å få godkjent relevant arbeid innen prosjekter og prosjektledelse. Dette gjøres på følgende måte:

 • Bli medlem av Axelos etter å ha bestått Practitioner eksamen.
 • Vedlikehold ditt digitale kompetansebeviset ved å legge inn minst 20 CPD-poeng årlig.
 • Årlig fornyelse av ditt medlemskap

Ny Practitioner-eksamen

Din PRINCE2 Practitioner 2017 sertifisering er gyldig i tre år fra dagen du består eksamen. For å beholde Practitioner-sertifiseringen, kan du i stedet for medlemskap hos Axelos velge å ta en ny eksamen etter tre år.

Accredited  PRINCE2 Practitioner training is provided by Cimple AS, accredited by AXELOS Examination Institute.

Bedriftsintern PRINCE2 sertifisering?

Er dere en gruppe og ønsker en sertifisering i PRINCE2 og som ønsker dette kurset som et bedriftsinternt kursprogram?

Vi har svært dyktige og erfarne PRINCE2 fagpersoner, forelesere og pedagoger som har lang erfaring med bedriftsinterne tilpasset kursprogram.

Send gjerne en mail til info@prince2norge.no eller ring oss på 468 876 54 / 932 62 887 for mer informasjon.

kr 13.900