PRINCE2® 6th edition

Ønsker du en sertifisering i PRINCE2® Foundation eller Practitioner som nettkurs? Da er våre PRINCE2 nettbaserte sertifiseringspakker med sertifiseringsgaranti løsningen for deg.

Bestill PRINCE2 og få umiddelbar tilgang!

Vi tilbyr markeds mest moderne nettkurs i både PRINCE2 Foundation og Practitioner.

Etter påmeldingen til nettkurset får du umiddelbar tilgang til nettkurs og testeksamener. Når du er klar for å ta eksamen tar du kontakt med oss.

Eksamen er online og du tar den når det passer deg. Du får all informasjon ved påmelding og den nødvendige støtte underveis til å bestå eksamen.

Om din virksomhet ønsker et eget tilpasset PRINCE2 opplegg med webinarer eller klasseromsamlinger i tillegg til e-læring er det noe vi har god erfaring med. Les mer om våre bedriftsinterne PRINCE2 sertifiseringsprogram her: PRINCE2 bedriftsinternt

PRINCE2 Foundation eksamen må gjennomføres før det at man kan ta PRINCE2 Practitioner eksamen.

Dersom du melder deg på Practitioner vil du ha behov for PRINCE2 manualen «Ledelse av vellykkede prosjekter med PRINCE2» (6th edition) da det er tillatt å ha denne med på eksamen. Denne kan du bestille gjennom å sende en e-post til info@prince2norge.no.

PRINCE2 krever ingen forkunnskaper eller prosjekterfaring.

Hvorfor sertifisere meg i PRINCE2?

Dette kan være gode grunner til å gjennomføre en PRINCE2 sertifisering:

  • Jeg ønsker kunnskap om PRINCE2
  • Jeg vil formalisere min prosjektledelseskunnskap
  • Jeg trenger det på min CV
  • Jeg skal være involvert i utvikling av prosjektmodell
  • Det er et krav i virksomheten at prosjektledere skal være sertifiserte
  • Det gir meg fortrinn når jeg søker jobber

PRINCE2 er en opplæring i PRINCE2 og ikke i prosjektledelsesteknikker som WBS, tidsplanlegging, kostnadsestimering, ressursstyring, usikkerhetsanalyser, endringshåndtering, teamutvikling, kommunikasjon, interessenthåndtering, gevinster og gevinstrealisering, innkjøp og kontrakter.

I Norge er det ca. 4000 som har en Foundation sertifisering, og ca. 1500 som har en Practitioner sertifisering.

Sertifiseringer og eksamen

Du melder deg opp til online eksamen på et tidspunkt som passer for deg. Eksamenen foregår online og er tilgjengelig i 12 måneder etter bestilling av kurs. Du har da gjennomført testeksamener som er veldig like de virkelige eksamener, og du skal derfor være godt forberedt.

  • Foundation eksamen består av 60 multiple choice-spørsmål, hvorav 55 % må være riktig for å bestå. Varighet på eksamen er 60 minutter (du får 15 minutter ekstra, til sammen 75 minutter, dersom du tar eksamen på et språk som ikke er ditt morsmål). Eksamen kan gjennomføres online og krever internettilgang, lyd, mikrofon og web-kamera. Ingen hjelpemidler tillatt.
  • Practitioner eksamen fordrer at du har bestått Foundation eksamen. Practitioner eksamen består av ulike spørsmålstyper som må besvares innenfor 2,5 timer. Du kan bruke PRINCE2 manualen som hjelpemiddel. Krav til bestått eksamen er 55% riktige svar. Eksamen kan gjennomføres online og krever internettilgang, lyd, mikrofon og web-kamera.

 

Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål rundt PRINCE2!

PRINCE2® er et registrert varemerke som tilhører AXELOS Limited, brukt med tillatelse fra AXELOS Limited. Med enerett.